Film NAGRADNJAČA

Film 'Sveti ratnik' vas nagrađuje

  • Autor: tportal.hr
  • 11.5.2011 9:12:27
  • 4.5.2011 12:29:23

U filmu 'Sveti ratnik', postapokaliptičnom akcijskom hororu redatelja Scotta Stewarta, prekaljeni ratnik poduzima riskantan i opasan pothvat da bi spasio nećakinju iz ralja smrtonosnih vampira. U ovom vizualno zapanjujućem 3D hommageu avanturističkim filmovima, samo jedan čovjek može spasiti čovječanstvo od uništenja kojim mu prijeti vojska vampira. Film u naša kina dolazi 12. svibnja, a Continental film i tportal.hr poklanjaju svojim čitateljima ulaznice te originalne svećeničke odore kakve su korištene u filmu

Nakon stoljeća brutalnog ratovanja, ljudska je vrsta porazila svog najstrašnijeg neprijatelja – vampirske horde. Nekolicina preostalih vampira zatočena je u izolirane rezervate, a većina ljudi izbjegla je u bedemima okružene gradove kojima vlada Crkva. Svećenici, koji su tijekom ratova s vampirima uvježbavani za smrtonosne borbe, sada su fizički radnici, žive u izolaciji, obilježeni su tetovažama i svi ih izbjegavaju.

Kada do Svećenika (Paul Bettany), veterana ratova, stigne vijest o tome da su vampiri napali i oteli 18-godišnju djevojku, on od nadređenih monsinjora traži dozvolu da spasi svoju nećakinju. Njegova molba biva odbijena, pa on krši svete zavjete, suprotstavlja se pravilima i kreće u potragu za djevojkom prije nego li je vampiri pretvore u ropkinju. U njegovom ga križarskom pohodu prate djevojčin mladić Hicks (Cam Gigandet) i bivša ratnica Svećenica (Maggie Q). No kada stignu u napušteni grad Jericho, Svećenik, Hicks i Svećenica postaju svjedoci potpunog uništenja koje otkriva prave dimenzije vampirskog gnjeva i predstavlja novu smrtonosnu prijetnju.

Ulaznice vrijede za Movieplex (Centar Kaptol), Cineplexx Split i Cineplexx Osijek.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Tanja Sočić
Anamarija Živolić
Mladen Flegar
Ivana Marić
Mirta Šefer


Odore su osvojili:

Romana Jakopec
Dušan Ivančević
Lovro Oštrić
Maja Libl
Josip Malenica


Ulaznice se podižu na blagajni kina, a odore šaljemo poštom na kućnu adresu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više