Film EKSTREMNA EKSTAZA

Prvi erotski 3D film gledaniji od 'Avatara'

Meki pornić 'Seks i zen: ekstremna ekstaza' koji je premijerno prikazan sredinom travnja bolje je prošao u hongkonškim kino-blagajnama od 'Avatara' koji je donedavno držao rekord

Prvi erotski 3D film, koji je stajao 30 milijuna hongkonških dolara (3,85 milijuna američkih), zaradio je 2,8 milijuna hongkonških dolara prvog dana prikazivanja i potisnuo 'Avatar' s prvog mjesta. Od početka prikazivanja zarada filma u Hong Kongu je prešla 15 milijuna hongkonških dolara, precizira produkcija filma.

Sljedećih tjedana stiže i 15 minuta dulja verzija filma, najavio je producent Stephen Shiu.

Film, remake filma 'Seks i zen' iz 1991, temelji se na kineskom erotskom literarnom djelu iz 17. stoljeća 'Put kao molitveni tepih', a u njemu glume japanske i tajvanske glumice. Zanimanje za film je potaknulo putničke agencije da organiziraju putovanja iz Kine, gdje stroga cenzura sprečava prikazivanja, u Hong Kong i Tajvan.

Uskoro počinju snimanja drugih 3D erotskih filmova, a među prvima je talijanski redatelj Tinto Brass najavio remake 'Caligule', svog uspješnog filma iz 1979. Američki Hustler najavljuje snimanje 3D porno parodije znanstvenofantastičnog filma 'Avatar'.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još