ZAGREB FILM

Natječaj za produkciju animiranih filmova

15.04.2011 u 13:35

Bionic
Reading

Ustanova Zagreb film raspisuje javni natječaj za prijavu projekata animiranih filmova za koje se traži produkcija ili koprodukcija ustanove Zagreb film

Cilj je natječaja pravodobno odabrati projekte te ih kvalitetno pripremiti za daljnu produkciju i osigurati za to potrebna financijska sredstva.

Na natječaj se prijavljuju projekti animiranih filmova namijenjeni produkciji ili koprodukciji ustanove Zagreb film te se na isti mogu prijaviti svi državljani Republike Hrvatske, redatelji, producenti i producentske tvrtke ili tvrtke s projektom za koji imaju regulirana autorska prava s navedenim imenom redatelja koji bi prijavljeni projekt realizirao. Odabir projekata obavlja Selekcijska komisija ustanove Zagreb film dok konačnu odluku donosi ustanova Zagreb film.

Uz popunjenu prijavnicu koja se može dobiti u ustanovi Zagreb film, Vlaška 70, Zagreb, ili na njihovoj službenoj stranici u pdf formatu potrebno je priložiti:

• Sinopsis i scenarij sa slikovnim predlošcima (lay out)
• Slikovnu knjigu snimanja
• redateljsku koncepciju

Sav navedeni natječajni materijal koji se predaje na Natječaj za produkciju animiranih filmova treba biti na hrvatskom jeziku.

Projekte s ispunjenom prijavnicom treba poslati na sljedeću adresu:

Ustanova Zagreb film
Vlaška 70
10000 Zagreb

s naznakom 'Za Natječaj'.

Krajnji rok za prijavu projekata je 28. svibnja 2011, a poštanski datum zaključno sa 21. svibnja, 2011. Popis prihvaćenih projekata bit će objavljen najkasnije 30 dana po objavljivanju natječaja, na službenoj web stranici ustanove Zagreb film.