Film ZVIJEZDA ZA ZVIJEZDU

Penelope Cruz i Johnny Depp kleknuli na Šetalištu slavnih

  • Autor: tportal.hr
  • 2.4.2011 12:28:08
  • 2.4.2011 8:48:47

Prelijepa glumica Penelope Cruz na Šetalištu slavnih u Hollywoodu dobila je svoju zvijezdu. S njom je na dodjeli prestižnog priznanja, osim njezina supruga, bio i slavni Johnny Depp s kojim je surađivala na četvrtom nastavku serijala 'Pirati s Kariba'

Čuvena španjolska glumica Penelope Cruz dobila je svoju zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih. Prekrasna novopečena majka nije oklijevala pokazati svoju odličnu liniju u ljubičastoj haljini i visokim petama samo dva mjeseca nakon što je rodila sina Lea.

Zvijezdu je na dodjelu ovog priznanja dopratio suprug. Osim Javiera Bardema, otkrivanju zvijezde prisustvovao je i glumac Johnny Depp s kojim je surađivala na snimanju novog nastavka filmskog serijala Pirati s Kariba koji će izaći krajem svibnja, a bit će u 3D tehnici.

Ceremoniju je predvodio režiser Rob Marshall koji joj je predao 2.436. zvijezdu po redu koja je dobila svoje mjesto na Šetalištu slavnih ispred kazališta El Capitan. Penelope je kasnije potpisivala autograme svojim obožavateljima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još