Film ZA KINO DISTRIBUCIJU

Blitz film i video sklopio ugovor s 20th Century Fox Filmom

  • Autor: tportal.hr
  • 30.3.2011 13:23:32
  • 30.3.2011 10:18:18

Filmovi 20th Century Fox Film Corporationa od 1. travnja kreću u distribuciju pod okriljem Blitz film i videa

Tvrtka Blitz film i video distribucija sklopila je ekskluzivni ugovor s kompanijom 20th Century Fox Film Corporation o distribuciji filmova te kompanije za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Albanije.

Filmovi 20th Century Fox Film Corporationa od 1. travnja kreću u distribuciju pod okriljem Blitz film i videa. Očekuje nas mnogo filmskih hitova, od kojih izdvajamo Rio 3D, Water For Elephants, Whats Your Number, Rise Of The Apes te nove nastavke svjetskih megauspješnica X Man i Ice Age.

'Izuzetno smo ponosni na to što smo s kompanijom 20th Century Fox Film Corporation, jednim od najstarijih i najvećih holivudskih studija, uspjeli dogovoriti suradnju. Namjera nam je da svim ljubiteljima sedme umjetnosti omogućimo uživanje u prvoklasnim filmovima te radimo na razvoju zabavne industrije u Hrvatskoj i regiji. Sigurni smo da će ova suradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju', izjavio je Hrvoje Krstulović, predsjednik Uprave Blitz film i video distribucije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još