Film NAUČITE I SNIMAJTE

Prijavite se u Školu dokumentarnog filma

  • Autor: V.G.
  • 14.3.2011 10:19:33
  • 14.3.2011 10:00:00

Škola se održava od 30. travnja do 3. srpnja 2011. u Zagrebu, a izabrani projekti nakon škole bit će producirani kroz Restart laboratorij tijekom godine

Restart je raspisao natječaj za prijavu na Školu dokumentarnog filma, prvi kontinuirani program ovakve vrste u Hrvatskoj.

Škola dokumentarnog filma zamišljena je kao dvoipolmjesečni intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Osim teorijskih predavanja, polaznici će proći i iscrpan trening korištenja opreme. Sva predavanja biti će praćena praktičnim vježbama, primjerima iz filmova i tjednim zadacima. Kroz program škole vodit će vas Restartovi tutori Ana Hušman, Nebojša Slijepčević, Oliver Sertić i Branko Vilus. Gostujući tutori koji su potvrdili dolazak su nizozemski redatelj John Appel, slovenska redateljica Petra Seliškar, srpski redatelj i producent Boris Mitić, makedonski snimatelj Brand Ferro te hrvatski gostujući predavači, producent Siniša Juričić i montažer Vladimir Gojun.

Rok za prijave je 20. ožujak 2011. na e-mail skola@restarted.hr, a vise informacija nalazi se u na web stranici www.restarted.hr/skola
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još