Film NAGRADA U NIZU

Filmu 'Astralis - Institucija' još dvije nagrade u Americi

Premijerna prikazivanja filma 8. i 9. travnja u kinu Europa kulminirat će velikim Astralis partijem 9. travnja u klubu The Best. Na partiju će nastupiti svi protagonisti filma, uključujući Astral Projection i DJ-a Yaniva iz Izraela

Nakon što je prošle godine u New Yorku proglašen najboljim međunarodnim glazbenim dokumentarcem, film Astralis – Institucija, koji prati razvoj elektroničke scene u Hrvatskoj, u Americi je osvojio još dvije prestižne nagrade. Na festivalu NYIFF u Los Angelesu odnio je nagradu za najbolji glazbeni dokumentarni film i nagradu publike za najbolji međunarodni dokumentarac.

'Nagrada publike svakako mi je najdraža, jer zadovoljiti ljude potpuno različitih ukusa i svjetonazora zaista je teško, a kada vam to uspije, onda znate da ste napravili dobar posao', komentira Igor Neljak, redatelj prvog hrvatskog filma o elektronskoj glazbi, kojemu je to ujedno bio redateljski prvijenac.

I Damir Ludvig i Goran Go Cut Vlajić, osnivači Astralis tima, zadovoljni su velikim uspjehom u SAD-u.

A kako će reagirati hrvatski ljubitelji elektronske glazbe i oni koji će to tek postati, saznat ćemo uskoro.

Premijerna prikazivanja filma 8. i 9. travnja u kinu Europa u Zagrebu kulminirat će velikim Astralis partijem 9. travnja u klubu The Best, prostoru u kojem je 'Astralis - Institucija' i snimljen. Na partiju će nastupiti svi protagonisti filma, uključujući Astral Projection i DJ-a Yaniva iz Izraela.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još