Film A TKO RAZUMIJE?

Natalie Portman ne razumije celibat

  • Autor: A.S.
  • 1.12.2008 8:03:42
  • 29.11.2008 16:00:00

Nakon što je javnost na sve moguće načine kritizirala njegov ispad u 'Oprah showu' prije tri godine te nakon što su već svi zaboravili na to, Tom Cruise je priznao da je ispad imao loš utjecaj na njegovu obitelj

Redatelj John Patrick Shanley, koji je ujedno napisao i dramu po kojoj se film snimao, rekao je da je uloga sestre James prvotno bila namijenjena Natalie Portman. Međutim, ona ju je odbila, a emotivnu nesređenu opaticu odglumila je Amy Adams.

'Pitali smo Natalie Portman bi li htjela odigrati tu ulogu i ona se zainteresirala, ali je stalno ponavljala da postoji veliki problem u vezi toga. Na koncu smo i otkrili u čemu je bio problem, ona jednostavno ne razumije celibat', rekao je Shanley.

Film 'Doubt' (Sumnja), u kojem Meryl Streep glumi sestru Aloysius Beauvier, govori o opatici koja dolazi u sukob sa svećenikom nakon što otkrije da je ovaj seksualno napastovao jednog učenika. Streep je već predložena za nagradu Oscar za ulogu u tom filmu.

Sve u svemu, zato što previše voli seks i ne razumije koncept celibata, Natalie je možda propustila priliku zaraditi svoj prvi najvažniji kipić u svijetu filma.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još