SIN LUKA VIDOVIĆ

Razumom i pozitivnim stavom protiv bolesti Ivice Vidovića

03.03.2011 u 10:17

Bionic
Reading

Zagrebački iluzionist Luka Vidović hrabro se suočio s bolestima koje su u kratkom roku napale njegove roditelje, glumce Mirjanu Majurec i Ivicu Vidovića

Bolest najbližih Luka pokušava sagledati razumno te upravo sad s tatom, Ivicom Vidovićem, radi na prvoj zajedničkoj predstavi, 'Cijeli svijet je pozornica', čija premijera bi trebala biti u travnju.

'Zasad slažemo cijelu priču bez oca, a on će se pojaviti na zadnjih desetak proba. Mora se pojaviti! Ne može se sad razboljeti kad prvi put zajedno radimo predstavu', rekao je zagrebački iluzionist za Gloriju.

Za očevu bolest Luka je saznao nedugo nakon majčine, koju je nedavno pobijedila. 'Najprije sam nekako mislio da to nije moguće. Onda je uslijedila prva operacija, pa druga, sad se sprema i na treću… I shvatiš da je vrag odnio šalu. Ali vidim po njemu da je pozitivac. Kad sam zadnji put odlazio od njega, samo me rukom prekrižio kao da me blagoslivlja. Rastali smo se u dobrom raspoloženju', opisao je iluzionist svoj susret s očevom bolešću.

'Mislim da u takvim situacijama emocije nisu bitne, već razum i pozitivan stav. I zato vjerujem da će sve biti dobro. Dapače, siguran sam u to', dodao je Luka.