BILL MURRAY:

'Ja sam problem za 'Istjerivače duhova 3''

25.02.2011 u 09:48

Bionic
Reading

Murray je konačno priznao da je on glavni razlog zašto se treći nastavak 'Istjerivača duhova' još nije počeo snimati

U nedavnom gostovanju u showu Howarda Sterna, legendarni glumac Bill Murray otkrio je da su glasine istinite: on je glavna prepreka snimanju trećeg nastavka 'Istjerivača duhova'.

Ivan Reitman, redatelj originala iz 1984. i njegovog nastavka iz 1989, prihvatio je režirati i treći dio, a iako su Dan Ackroyd i Harold Ramis pristali reprizirati svoje uloge, Murray ne želi ponovo biti dr. Peter Venkman

'Negdje postoji scenarij, ali ga ja još nisam pročitao. Snimio sam samo jedan nastavak, i to su bili 'Istjerivači duhova 3', a to nije ispalo onako kako su nam predstavljali', kaže Murray, nazivajući sam sebe 'problemom' za novi projekt, ali dodaje da duguje Reitmanu tu ulogu i da je spreman snimati, samo što se nikako ne može natjerati početi čitati scenarij.

Trenutne glasine govore i to da originalni glumci neće imati glavne uloge jer će novi borci protiv duhova biti novi i mladi glumci za novu i mladu publiku, a priča se o imenima kao što su Jack Black, Seth Rogen, Aston Kutcher i Michael Cera.