Film NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Gulliverova putovanja' - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 7.3.2011 10:50:18
  • 24.2.2011 9:16:43

Od 24. veljače u našim kinima možete pogledati obradu kultnog klasika Jonathana Swifta, 'Gulliverova putovanja', i to u 3D-u! Tportal.hr i Continental film poklanjaju svojim čitateljima 5x2 ulaznice za projekciju filma

U ovoj suvremenoj obradi klasika Jonathana Swifta, Jack Black glumi Lemuela Gullivera, pisca u usponu koji radi kao raznosač pošte u časopisu The Times. Da bi impresionirao urednika rubrike putovanja, Gulliver se upušta u opasan pothvat, putovanje brodom do Bermudskog trokuta. U jednom trenu oluja ga izbacuje na otok naseljen sićušnim ljudima, Liliputancima. Nakon početnih nesporazuma gigantski se Gulliver sprijatelji sa svojim novim sićušnim prijateljima i oni počnu učiti jedni od drugih. Predvodeći Liliputance u borbi s njihovim neprijateljima, Gulliver se mora sukobiti s mehaničkim divom i suočiti s vlastitim nedostacima da bi nadišao samoga sebe.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Sanja Srnec Pekas
Lea Volf
Nives Štefanek
Marina Mandir
Tomislav Stepić


Dobitnivi ulaznice podižu na blagajni Movieplexa, a vrijede za bilo koju projekciju filma od 7. do 14. veljače.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još