Film CAPO DI TUTTI CAPI

John Travolta postaje poznati mafijaš John Gotti

  • Autor: I. T.
  • 26.1.2011 16:03:12
  • 26.1.2011 10:11:37

Producent filma 'Gotti', Marty Ingels, potvrdio je da će slavnog mafijaškog kuma Johna Gottija glumiti John Travolta

SIPA press
John Gotti
Slavni glumac susreo se u utorak s Martyjem Ingelsom u jednom restoranu u Brentwoodu te je producent kasnije potvrdio medijima da je večera bila poslovne prirode. Naime, Travolta bi trebao glumiti Johna Gottija u istoimenom filmu.

Uz Travoltu, na setu bi se trebao pojaviti James Franco, koji bi trebao tumačiti Jamesa Gottija mlađeg, dok će u redateljskom stolcu navodno sjediti Nick Cassavetes, koji je s Travoltom surađivao u filmu 'Čovjek bez lica'.

John Gotti jedan je od najpoznatijih američkih mafijaša. Od 1985. godine bio je kum tada najmoćnije mafijaške obitelji Gambino, čime je dobio titulu Capo di tutti capi. Uživao je u medijskoj pozornosti, te su ga mediji nazivali 'uredni don' zbog nošenja skupocjenih odjela u javnosti te 'don od teflona' jer je uspješno izbjegavao osudu pred sudom te se optužbe 'nisu lijepile' na njega.

Godine 1992. ipak je osuđen na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja zbog trinaest ubojstava, reketa, iznuda, neplaćanja poreza i ilegalnog kockanja. Umro je deset godina kasnije od raka grla u zatvorskoj bolnici.
 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još