FESTIVAL DOKUMENTARNOG FILMA

Dalibor Matanić u žiriju DORF-a

23.02.2009 u 12:04

Bionic
Reading

Festival dokumentarnog rock filma DORF '09 održat će se od 5. do 8. ožujka u Vinkovcima i u Županji. O pobjedniku će odlučivati žiri koji čine Dalibor Matanić, Brankica Drašković i Silvio Mirošničenko

Na ovogodišnjem DORF-u bit će prikazani dokumentarni glazbeni filmovi iz 10 zemalja, a pobjednički film izabrat će tročlani žiri u sastavu: Dalibor Matanić – najcjenjeniji mladi autor hrvatskog filma, Brankica Drašković – autorica dokumentarnih glazbenih filmova iz Novog Sada i Silvio Mirošničenko – prošlogodišnji pobjednik, perspektivni autor niza nagrađivanih dokumentarnih filmova.

Na Festivalu će biti nazočni autori većine filmova regionalne produkcije, koji će razgovarati o svojim filmovima i odgovarati na pitanja publike.

Festival dokumentarnog rock filma DORF '09 organizira Udruga ljubitelja filma Rare iz Vinkovaca, u suradnji s Gradskim poglavarstvom Vinkovaca, Vukovarsko-srijemskom županijom, Gradskim kazalištem Joza Ivakić i MKC-om Županja.

Ulaznice za projekcije i koncerte u prodaji su od 25. veljače. Više detalja o rasporedu projekcija i događanja te ostalim pojedinostima možete naći na službenoj stranici Festivala www.dorf-vk.com.