Film POVRATAK CARRINGTONA

Kultna 'Dinastija' postaje film

  • Autor: tportal.hr
  • 13.1.2011 13:58:17
  • 13.1.2011 11:42:33

Autor serijala koji je žario i palio 80-ih prošlog stoljeća priprema filmski prequel koji će se odvijati dvadeset godina ranije

Čini se da će legendarni serijal 'Dinastija' dobiti svoj nastavak – na filmu. Sapunica koja je osvajala srca kućanica 80-ih godina prošlog stoljeća, a emitirala se od 1981. do 1989, bila je dugo prva na ljestvici gledanosti. Autor serijala Richard Shapiro tvrdi da se sprema filmski prequel priče o imućnoj obitelji iz Colorada, koji će vremenski biti smješten u 60-e godine.

'Bila je to ideja moje kćerke Florie, a nama je zazvučala jako primamljivo. U prequelu mladi Blake ne zna da je sin Toma Carringtona te se odjednom nađe na vrhu kompanije okružen plaćenim ubojicama, zavjerama i ljudima koji mu žele preoteti mjesto', objasnio je Shapiro za E! Online.

U originalnom serijalu glumac John Forsythe portretirao je Blakea, Linda Evans glumila je njegovu drugu, dobrodušnu ženicu, dok je legendarna Joan Collins u ulozi prve, prijetvorne i pohlepne bivše supruge bila zadužena za intrige i podmetanja.

Godine 1991. snimljena je nova TV miniserija, ali ovo je prvi plan za filmsku verziju kultnog serijala.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još