Film NOVA ULOGA

Leona Paraminski postala žrtvom mobbinga

  • Autor: tportal.hr
  • 11.1.2011 10:40:30
  • 11.1.2011 9:42:24

Novim filmom redatelj Dalibor Matanić ponovno je odlučio progovoriti o zapošljavanju žena u Hrvatskoj. Glavnu ulogu u Matanićevom novom kratkom filmu tumači Leona Paraminski koja glumi žrtvu mobbinga

'Djevojka sam koja živi s mamom i traži posao. Nakon što pronađe adekvatan i prijavi se za njega, susretne se s poslodavcem koji joj postavlja uvjete i na razgovoru je seksualno zlostavlja', izjavila je Leona za Večernji list.

Glumica Leona Paraminski zaštitno je lice kratkih filmova Dalibora Matanića, a u 'Mezaninu', trećem nastavku njegova omnibusa, koji bi se od proljeća trebao početi prikazivati, pokazala je sve negativne strane poslovnog svijeta u Hrvatskoj.
Kao i u prošla dva filma, Matanić se pozabavio društveno osjetljivom temom, a glumica Leona ustvrdila je da su trauma i strah koji njezin glavni lik proživljava neopisivi.

'Nastavljamo govoriti o intimi mladih djevojka. U ovom filmu tema je mobbing koji se proteže cijelim poslovnim svijetom', izjavio je Dalibor Matanić za Večernji list. Film se snimao u jednom trgovačkom centru, a Leona Paraminski je za potrebe uloge bila minimalno našminkana.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još