Film NAGRADNJAČE

'Madagaskar 2' nagradio

  • Autor: tportal.hr
  • 22.12.2008 12:29:46
  • 28.11.2008 12:00:00

U novom nastavku animiranog hita 'Madagaskar' glavni junaci napuštaju otok, ali im se tijekom leta zrakoplovom dogodi kvar i prisiljeni su sletjeti u Afriku. Na našoj podstranici Blitz i tportal.hr pripremili su za vas nagradnu igru s nagradama iz filma

U filmu 'Madagaskar 2' lav Alex smješten je u središte radnje s pričom o ponovnom susretu s roditeljima, koji su sasvim drukčiji od sina. Alex je kralj New Yorka, zabavljač, zvijezda, a to baš i nisu vještine koje su potrebne u afričkim pustopoljinama.

Kako to sve pak funkcionira s Martyjem, koji je oduvijek maštao o bijegu s krdom, sada kada je dio ogromne grupe zebri koje izgledaju baš poput njega? Gloria, sada malo zrelija, osjeća da je vrijeme da se upusti u ljubavnu vezu i ima priliku da to napravi. Melman se ne nađe samo u tornju žirafa (da, to je službeni naziv grupe!), nego je suočen i s osjećajima koje gaji prema Gloriji... baš kada se ona zagrije za drugoga.

Uz nezaobilazne pingvine, kralja Đuru i čimpanze, te nekoliko novih likova, ovaj animirani film nudi pregršt zabave za cijelu obitelj.

Zaigrajte nagradnu igru i osvojite nagrade iz filma (zvučnici za računalo, majice, baterije).

 

Nagrade su osvojili:

Mia Šulentić
Suzana Maltar Delija
Ivan Dumančić
Marija Sacher
Sanja Segedi

 

Posjetite podsajt 'Madagaskar 2' na našim stranicama.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još