Film TRIJUMF KATE I MICKEYJA

Procurili dobitnici Oscara, Akademija se ograđuje

  • Autor: A. S.
  • 21.2.2009 11:02:48
  • 21.2.2009 10:30:00

Dokument na kojem su navodno ispisana imena ovogodišnjih dobitnika Oscara objavljen je na internetu. Međutim, glasnogovornik Akademije ogradio se tvrdeći da se radi o lažnom popisu

Glasnogovornik Oscara je, komentirajući vijest, rekao da glasanje za dobitnika još nije završeno, pa popis, prema tome, ne može biti točan, prenosi BBC.

www.popcrunch.com
Objavljeni dokument je navodno lažan
No, objavljeni dokument djeluje autentično. Skenirana stranica u gornjem dijelu sadrži adresu Akademije filmskih umjetnosti i znanosti i na dnu potpis direktora Akademije Sida Ganisa: 'Ovo je konačan popis pobjednika na 81. dodjeli nagrada Akademije. Kao i uvijek, molimo vas, da s ovom informacijom postupate izrazito pažljivo.'

Među pobjednicima se nalaze Kate Winslet kao najbolja glumica u filmu 'The Reader' i Mickey Rourke kao najbolji glumac u 'The Wrestleru'. Očekivanja je, prema ovom popisu, ispunila i nagrada za najbolju sporednu mušku ulogu Heathu Ledgeru u filmu 'The Dark Knight', ali iznenađuje najbolja sporedna ženska uloga koja će navodno biti dodijeljena Amy Adams za ulogu u filmu 'Doubt'.

Nagrada za najbolji film, prema objavljenom popisu, pripast će 'Milijunašu s ulice', a Danny Boyle je naveden kao najbolji redatelj.

'Dokument je potpuna prevara. PricewaterhouseCoopers još uvijek broji glasove i samo dva čovjeka će znati konačan popis pobjednika prije nego što se koverte otvore na ceremoniji. Direktor Akademije nije unaprijed nikad upoznat s popisom i takva lista se nikad ne slaže', rekao je glasnogovornik Akademije.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još