ZA NEZABORAVNE BLAGDANE

Blagdanski hitovi na MAXtv-u

21.12.2010 u 11:04

Bionic
Reading

Uz ekskluzivne filmske hitove u MAXtv Videoteci očekuju vas nezaboravni blagdani. Uživajte u filmu 'Cirkus Columbia', 'Kako je Gru ukrao mjesec' te 'Charlie St. Cloud', a nemojte propustiti ni popularnu seriju 'Boardwalk Empire' na kanalu HBO On Demand

MAXtv Videoteka prva je digitalna videoteka u Hrvatskoj s više od 1000 filmskih naslova koja svojim korisnicima paralelno ili odmah nakon projekcija u kinima omogućuje gledanje najvećih filmskih hitova u toplini doma, i to samo jednim klikom na daljinskom upravljaču.

Za razliku od klasičnih videoteka, radno vrijeme MAXtv Videoteke je od 0 do 24 sata, što znači da su filmovi dostupni korisnicima

Cirkus Columbia

kad god požele. Videoteka MAXtv-a dnevno se obogaćuje novim naslovima, a na MAXtv promo kanalu (0) korisnici mogu pogledati najave, preporuke urednika ili saznati koji filmovi uskoro dolaze.

Uz već tradicionalno bogat asortiman filmskih hitova, MAXtv Videoteka ovih blagdana donosi obilje novih naslova, od kojih je neke moguće doživjeti isključivo uz MAXtv. U spektakularnoj blagdanskoj ponudi svatko može pronaći nešto za sebe.

Višestruko nagrađivani filmski uradak 'Cirkus Columbia' djelo je bosanskohercegovačkog redatelja Danisa Tanovića koje je na Sarajevo Film Festivalu osvojilo nagradu publike, na filmskom festivalu u Veneciji pripala mu je nagrada CinemAvvenire, a bosanski je kandidat za nominaciju za nagradu Oscar u kategoriji najboljeg stranog filma.

Ova romantična saga, koja pokriva kraj stoljeća koji je tragično najavio dolazak novog doba na Balkanu, predstavljena je paralelno s početkom prikazivanja u kinima te predstavlja dio ekskluzivne ponude MAXtv Videoteke. Glumačku postavu predvode Miki Manojlović i Mira Furlan.

Charlie St. Cloud

Od 22. prosinca u MAXtv Videoteci možete pogledati veliki svjetski hit 'Plaćenici' sa Sylvesterom Stalloneom, Jasonom Stathamom i Jetom Lijem kao glavnim akcijskim zvijezdama te gostujućim nastupima akcijskih legendi Brucea Willisa i Arnolda Schwarzeneggera.

'Charlie St. Cloud' ljubavna je drama s elementima fantastike, u kojoj glavnu ulogu tumači Zac Efron, zvijezda filma 'Ponovno 17', a moguće ga je pogledati od 26. prosinca ekskluzivno u MAXtv Videoteci.

Jedan od atraktivnijih naslova koji ovih blagdana nikako ne treba propustiti zasigurno je 'Imaginarij doktora Parnassusa'. Vrhunska glumačka ekipa s Johnnyjem Deppom, Judeom Lawom, Colinom Farrellom te Heathom Ledgerom, kojem je ovo ujedno i posljednja uloga, garancija je dva sata spektakularne zabave.

One mlađe sigurno će razveseliti jedan od ovogodišnjih top 10 hitova u svjetskim kinima – 'Kako je Gru ukrao mjesec'. Svi oni koji žele doživjeti pravu pustolovinu te na trenutak otputovati u svijet mašte od 29. prosinca samo u MAXtv Videoteci mogu pogledati ovaj animirani film – naravno, sinkroniziran na hrvatski.

Najave filmskih naslova mogu se pogledati na MAXzona.com u kategoriji MAXtv promo.

Osim toga, u MAXtv Videoteci postoji i opcija HBO On Demand gdje pretplatnici mogu kad god požele pogledati hit filmove i

Imaginarij doktora Parnassusa

serije iz originalne HBO-ove produkcije: 'Gran Torino', 'Ljetna avantura', 'Appaloosa', 'Rat među nevjestama' te 'Neobična priča o Benjaminu Buttonu', a na raspolaganju su im i kompletne sezone hit serija 'Žica III', 'Okus krvi III', 'Svita IV', te od siječnja 2011. i cijela sezona serije 'Boardwalk Empire' (Carstvo poroka).

Za sve filmoljupce i one koji to tek namjeravaju postati odnedavno je u MAXtv Videoteci uveden Dnevni paket filmova. Drugim riječima, od ponedjeljka do četvrtka moguće je birati između više dnevnih paketa filmova različitih žanrova, a bez obzira na odabrani paket, za cijenu jednoga moguće je pogledati dva filma tijekom 24 sata za svega 15 kuna. Osim toga, novost u ponudi predstavlja i Vikend paket u kojem je po jedinstvenoj cijeni od 25 kuna moguće pogledati tri filma.