Film MAJKA ASFALTA

Jelena Veljača zablistala na premijeri Matanićeva filma

Premijera filma Dalibora Matanića 'Majka asfalta' privukla je brojne poznate face domaće društvene scene, a među njima se svojim glamuroznim stajlingom isticala Jelena Veljača

Movieplexu u Kaptol centru održana je premijera filma 'Majka asfalta' Dalibora Matanića koja je privukla brojne filmoljupce. Jelena Veljača zablistala je u asimetričnoj crnoj haljini na jedno rame. Jelena je na premijeru došla podržati supruga koji u filmu glumi glavnu mušku ulogu.

U središtu radnje filma koji potpisuje Dalibor Matanić mlada je majka i supruga Mare (Marija Škaričić) koja u predbožićno vrijeme sa sinom pobjegne od nasilnog supruga i u autu spava na parkiralištu jednog trgovačkog centra. Primjećuje ju tek zaštitar Milan (Krešimir Mikić) koji cijeli život žudi za ljubavlju i obitelji.

'Ovaj datum nije slučajno odabran za premijeru zbog vremenske okosnice u kojoj se radnja odvija. Zanimljivo je da me za film inspirirao jedan novinski članak, a nedavno sam opet imao priliku čitati u novinama sličnu priču o ženi u Sesvetama koja živi s klincima u automobilu', rekao je za Večernji list Dalibor Matanić.

'Iako ne mogu govoriti iz osobnog iskustva jer nisam majka, uvjerena sam kako bih bez imalo razmišljanja pokupila stvari i pobjegla iz takvog braka', kaže Judita Franković koja igra sporednu žensku ulogu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još