Film ČUDAN NEKI IZBOR

'Sam u kući' proglašen najboljim božićnim filmom

  • Autor: I. T.
  • 7.12.2010 15:58:49
  • 7.12.2010 14:05:34

Film s mlađahnim Macaulayjem Culkinom prestigao je brojne filmske klasike, smjestivši se na samom pijedestalu božićnih filmova

Božićni dani ispunjeni su vrhunskim gastronomskim užicima, podvlačenjima godišnjih crta i obiljem počesto sladunjavih i vječno istih filmova ispunjenih ljubavlju i čežnjom, slatkom sjetom i završnim optimizmom, bradatim Djedicom i pratećom svitom.

I dok se većini domaćih gledatelja pri spomenu filma Sam u kući diže kosa na glavi, korisnici Buffalo Technologyja upravo su njega proglasili najboljim božićnim filmom, koji je iza sebe ostavio čisti filmski klasik Divan život s Jamesom Stewartom, televizijski sinonim za Božić američkih gledatelja.

Od filmova koji su česti gosti naših božićnih termina, na četvrtom mjestu se našlo Čudo u 34. ulici, u stopu ga prati Bijeli Božić, a sa sedmog im puše za vrat Zapravo ljubav, film koji nije tematski vezan uz Božić, niti je smješten u snježno okruženje, ali zato svojom toplom pričom razgaljuje srca i naših ljudi za vrijeme blagdana.

Na devetom mjestu je Vilenjak s Willom Ferrellom u glavnoj ulozi, dok top 10 zatvara također univerzalna priča, Čarobnjak iz Oza. Vjerujemo da bi kod nas raspored bio sasvim drukčiji.

'Divan život' na drugom mjestu
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još