IZVORNO HRVATSKO

Ove godine nema milosti na Farmi - bič, znoj i suze

17.02.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Ovogodišnja Farma bit će izuzetno zahtjevna farmerima, utoliko zanimljivija i napetija gledateljima

Kako se užurbano bliži dan kad će četrnaest poznatih osoba krenuti na farmu i putem ostaviti dobrobiti 21. stoljeća za sobom, tako se užurbano slažu kockice koje će tvoriti sveukupni mozaik ovogodišnje Farme. I sve govori da će biti znatno teža, zahtjevnija i napetija od prošlogodišnje.

Ponedjeljak će biti rezerviran za odabir tjednog gazde, koji će već sutradan odabrati slugu i sluškinju. U utorak farmerima stižu i obrtnici koji će ih naučiti starim tradicionalnim zanatima. U srijedu je na redu obiteljski sastanak na kojemu će se pretresati problemi i nesuglasice među farmerskom zajednicom, a u četvrtak će farmeri posjetiti seoski sajam gdje će trampiti predmete, koje su izradili uz pomoć obrtnika, i hranu, koju su proizveli na farmi.

Četvrtak je i dan odabira. Novost je to da prvi duelist odabire drugog, a ovaj pak odabire vrstu dvoboja. Sam dvoboj održat će se u petak, a pobjednik ostaje na farmi. Gubitnik pak određuje gazdu za sljedeći tjedan. Subota će biti dan iznenađenja.

Svaki tjedan farma će biti bogatija za drugu životinjsku vrstu. Tako će se na farmi naći kokoši, zečevi, ovce, krave. U skladu svog tjednog zadatka, farmeri će imati onaj najvažniji, a taj je briga za životinje. Sve će na farmi biti izvorno hrvatsko, a farmeri će njegovati tradicionalne običaje hrvatskog sela.