TRENUTAK ODLUKE

Veliko finale Farme

05.06.2009 u 20:00

Bionic
Reading

Prošla su tri mjeseca od ulaska farmera na imanje. Danas je dan kada će se odlučiti tko je zaslužio nagradu

Četrnaest blatnjavih tjedana je iza Farme i farmera. Ostali su najjači i najizdržljiviji farmeri, a to su Ivana, Dino i Mario. Jučer su finalisti ostali sami, a nakon zadnjeg sijela pridružit će se ostatku starih farmera i ekipe u studiju. Tijekom emisije saznat će se tko je dobio 250 dukata, odnosno 250 tisuća kuna. U toku emisije očekuju se brojna iznenađenja, od gostujućih glazbenika do izvedbe farmera sklonih glazbi. Farmeri finalisti u studiju će proći zadnje ispitivanje u vidu kviza. Od starih farmera u studiju su prisutni: Vajta, Pjer, Renman, Jurica, Boris, Sonja, Marina i Marija.

Na zadnjem sijelu Kocka je upitao farmere finaliste kako se osjećaju. Ivana je izjavila da je uzbuđena i sretna što će vidjeti svoje, a tužna jer će napusti drage prijatelje. Dino se našalio: 'Ostat ćemo ovdje', kad ga je Kocka priupitao kako će se snaći u vanjskom svijetu. Ivana je izbjegla odgovor tko je njezin favorit.

 

Raspjevana ekipa, kako ih je nazvala Mia Kovačić, zagrijala je atmosferu te su svi zajedno otpjevali novu himnu Farme. Gazda Joža teatralno je ušao u studio na svom prijevoznom sredstvu, plavom traktoru. U razgovoru s Nikolinom otkrio je da mu je žao što će izgubiti radišne farmere. Nikolina ga je priupitala gdje će završiti sve životinje te da bi ona htjela udomaćiti Tinu. Joža je otkrio da se životinje vraćaju pravim vlasnicima.

Atmosfera u studiju bila je pozitivna atmosfera, ali Marina i Marija uspjele su se porječkati. Marija je rekla za Marinu da voli pričati ljudima iza leđa i da joj ne odgovara takav karakter. Marina je hladnokrvno odgovorila da njoj ne odgovara osobnost Marije. Nikolina je kroz šalu rekla da će smiriti strasti. Voditeljica je također dodala da se može primijetiti da neki farmeri nedostaju, a razlog je da se nasilje na farmi nepodržava. 

 Nova TV