INTERNETSKA GENERACIJA

Farmeri raspravljaju o Facebooku

02.06.2009 u 19:56

Bionic
Reading

Pjer je prepričavao svoje dogodovštine s broda na kojem je upoznao dvije Talijanke. Sonja je posprdno komentirala, a Pjer se opravdavao da sve može vidjeti na njegovom Facebook profilu, što je potegnulo raspravo o najpopularnijoj socijalnoj mreži

Cijela rasprava počela je zahvaljujući Pjeru koji je rekao farmerima da preko intereneta komunicira s dvije Talijanke koje upoznao na brodu. Objašnjavao je da on ne zna talijanski, a one pak ne govore engleski. Nadovezao se izjavom: 'Znaš kak' smo onda super komunicirali.' Renmena je zanimalo zašto s njima komunicira preko interneta, ako se bili zajedno na brodu, a Pjer mu je objasnio da su se na brodu samo slikali.

Sonja je podrugljivo komentirala: 'O moj Bože, obožavam ove Pjerove lovačke priče', a Pjer je ozbiljno rekao da, ako mu ne vjeruje, može sve pogledati na njegovom Facebook profilu. Ta izjava ponukala je farmere da kažu što misle o popularnoj internetskoj mreži. Renman je izjavio da je to glupost i rekao je: 'Mogu napisati da se zovem Drago i staviti svoju sliku.' Marina je dodala da s njezinom slikom postoji pet profila, a zapravo ona nije ni na jednom. Kasnije je Renman priznao da je ipak škicnuo na Facebook, tražeći Evu Mendes, ali bilo je dvadesetak njezinih profila.