GAZDA S BUJNOM MAŠTOM

Pjer za sluge postavio finaliste

02.06.2009 u 13:33

Bionic
Reading

Otkad je postao počasni gazda, Pjer si je dao maha za razne oblike zafrkancije i pričanje kojekakvih priča

'Stvarno je neugodna situacija. Dugo sam razmišljao te se vrtio u krevetu', parodirao je Pjer najčešću uvodnu rečenicu farmera pri odabiru sluga, što je nasmijalo sve prisutne. No kada je rekao da Dino, Ivana i Mario moraju spavati u jednome krevetu, Ivani je nestao osmijeh s lica, barem dok gazda nije priznao da se šalio.

Sonju je uspio začuditi komentirajući da je 'jedna koza nestašna te se zaglavila s rogovima'. Sonji ništa nije bilo jasno, pa je dobila pojašnjenje. 'O tvojoj kozi je riječ', rekao je Pjer s prilično jasnim aluzijama.

Pjer se potom pokazao kao vrstan pripovjedač ribičkih, odnosno lovačkih priča. Prepričavajući zgode s nekog krstarenja, želio je naglasiti da se družio s talijanskim djevojkama. 'One nisu znale engleski, a ja nisam znao talijanski, znaš kak' smo onda super komunicirali', rekao je za njihovu online prepisku, što je Renmana začudilo. Nije mu bilo jasno zašto se dopisivao s curama s kojima je bio na istom brodu, pa je Pjer počeo vrtjeti priču: 'Ne, to je bilo poslije, a kada sam bio s njima na brodu, uopće nismo razgovarali i samo smo se slikali.' 'O, moj bože, obožavam ove Pjerove lovačke priče!', uzviknula je Sonja, a Pjer se branio rekavši da je sve to vidljivo na njegovom profilu na Facebooku.

Potom se razvila rasprava o korisnosti i štetnosti te društvene stranice, o kojoj se čak i na farmi debatira. Marina je prilično zadovoljno konstatirala da je barem petero korisnika uzurpiralo njezinu sliku, 'a da to uopće nije ona'. Renman, koji je prvo izjavio da je Facebook čista glupost, jer on može 'napisati da se zove Drago i staviti svoju sliku', kasnije je pak priznao da je po toj stranici tragao za ljepoticom Evom Mendes, s obzirom na to da je izbrojio čak dvadesetak profila s njezinim imenom.