104-80-104

Simona se šlagirala od vlastite debljine

26.05.2009 u 08:28

Bionic
Reading

Posjet krojaču bio je dovoljan da se Simoni pokvari raspoloženje. Tamo je, naime, saznala nove mjere svoga tijela koje su je jako iznenadile

Svi farmeri išli su krojaču koji im je uzeo mjere kako bi im za Gianninu svadbu napravio svečane oprave. Čini se da time zapravo nitko nije zadovoljan, jer se boje kako će te haljine i odijela izgledati, a još važnije, kako će to njima stajati. Budimo realni, na farmi je ipak ostala cerme de la creme hrvatskog manekenstva.

'Joooj, znate koje su mi mjere? Bolje da ne znate! 104-80-104! Kap! Šlagirala sam se!' opisivala je Simona svoj doživljaj.

Utučenoj Simoni Ivana je pokušala objasniti da su to šire haljine, a Petra se nadovezala: 'On ti ne mjeri kao što nama mjere na Fashion Weeku.' Iako nezadovoljna obujmom svoje guzice, Simona je našla razloga za malo veselje - Petra ima još veću od njezine. Kasnije je naglasila kako su joj grudi opsega 104 centimetra, a Ivanine 94, dok su Petrine tek 90. Na Ivanin upit što je s njima, dečki su također počeli gunđati da bi je Dino ušutkao rekavši da ga uopće ništa ne pita. Ne sumnjamo da i mister strahuje kako će izgledati na svadbi.