JE LI NOVI GAZDA MARIO?

Simona misli da je ona na redu za otpis

23.05.2009 u 14:08

Bionic
Reading

Nakon što je Dino neočekivano u dvoboju do nogu potukao Sonju, na farmi se već polako šuška o tome tko bi mogao biti novi gazda

Sukladno Sonjinom izboru novoga gazde, neki farmeri već strepe da će upravo oni biti odabrani za sluge. Simona se, namjerno ili slučajno, odala - ona o tome ili nešto zna, ili samo nagađa. Simona je u razgovoru s Ivanom i Petrom izjavila da zna da će ona ispasti idućeg petka, na što ju je Ivana pitala želi li da odmah proslave njen odlazak. Simona je na to odgovorila da će slaviti kad se Mario vrati s trampe, što je njena jasna insinuacija na to da će on biti gazda. Ivana je tom izjavom bila ponešto začuđena, no nije dalje povlačila pitanje zna li to Simona sigurno, odnosno je li joj to Sonja potvrdila prije no što je napustila farmu.

 


A po pitanju Dinine uvjerljive pobjede nad štrebericom Sonjom, koja od prvog tjedna praktički nije ispuštala almanah iz ruku, farmeri su po svemu sudeći bili pozitivno iznenađeni. 'Prase jedno', raznježeno je Ivana pošpotala Bubija, dodajući kako nije očekivala da će 'skroz razbiti' Sonju. Potom se opet malo odvažila na privlačenje njegove pažnje, tobože ga koreći što joj nije zahvalio na pomoći pri učenju. 'Ušuti! Ne traži zasluge za nešto za što si se sama ponudila', lijepo joj je poručio Mario.