DINO OSTAJE!

Sonja izgubila u dvoboju i napustila farmu

22.05.2009 u 21:23

Bionic
Reading

Sonja je večeras, u dvoboju s Dinom Bubičićem, izgubila titulu najbržeg prsta farme odgovorivši samo na jedno pitanje. Nakon dvanaest tjedana, Sonja se vraća kući

Iako je Nikolina Pišek Dininu situaciju slikovito opisala rekavši da je on farmer kojemu se titula klima kao babi zub, Dino je uspio razuvjeriti sve one koji su mislili da će ga Sonja samo tako pobijediti. Naučio je, bio je brz i iznenadio je sve prisutne - one na sijelu i one u studiu. Sonja je, iako je žarko željela pobjedu, čestitala svom hrabrom protivniku, stisnula mu ruku i otisnula se u Zagreb. U studio je došla vesela i vrckava kao uvijek. Rekla je da je u dvoboju pobijedio bolji te da se već poprilično umorila na farmi. Veseli se susretu s dečkom i odlasku na party u njezinu čast.

   tportal.hr

Ante je u studiu preuzeo voditeljsku palicu te je oblatio Dinu koliko god je mogao: 'Dino je najobičniji namazanac, toliko je kvaran i namazan, običan je agresivac i diler droge koji je nasrtao na vlastitu majku!' Gianna, produžena ruka Gotovčevih, doslovno je ponovila riječi svojeg mentora Ante i dodala da Dino 'gleda samo vlastito dupe', da nije iskren te da Ivanu mota oko malog prsta.

Hoće li nekima Dinin ostanak na farmi pomutiti planove, vidjet ćemo.

Nova TV svojoj je Goloj voditeljici Gianni priuštila veliko iznenađenje, a to je da će se na farmi udati za svog zaručnika Ivicu. On ju je, naime, zaprosio u studiu i to tako da je kleknuo i predao joj veliko srce na kojem je pisalo:'Ne trebam ljubav za dan ili dva, želim te za cijeli život ja!'. Na tu je originalnu gestu Gianna zaplakala i ostala bez teksta.

   tportal.hr