PLASTIČNE OPERACIJE

Da može, Ivana bi si 'napravila' stražnjicu

22.05.2009 u 16:54

Bionic
Reading

Stanari su poveli razgovor o plastičnim operacijama, pri čemu je Ivana zaključila da na sebi ne bi mijenjala ništa osim stražnjice

'Nos ne bi dirala, obraze imam. Ne bi ništa na licu, a na tijelu bi si samo napravila guzicu, jer je nemam!' izjasnila se miss o svome tijelu i o mogućim estetskim operacijama u budućnosti. Mario joj je rekao da ima strije po grudima i neka to promijeni, ali Ivana to ne bi mijenjala. Rekla je da su joj se strije pojavile jer su joj grudi u pubertetu naglo izrasle. Zatim je Mario krenuo s opaskama da bi trebala promijeniti mozak, no kako neukusna šala nije naišla na plodno tlo, počeo je ismijavati njezine nožne prste.

'Prste si napravi Ivana. Dođi vamo, sjedi tu! Kao ona prava seljanka u sto p. m.' riječi su kojima je Mario opisao Ivanine prste, a ismijavanju se uskoro priključila i Petra. Najprije je prasnula u smijeh, a zatim rekla: 'Ljubi, pa ti nemaš mali prst!' Ivana im je rekla da su joj noge prljave od štale i životinja koje hrani u japankama. Na njihov upit zašto to ne čini u čizmama, rekla je da joj je ovako prirodnije.

Mario se nije dao smesti pa joj je još jednom rekao da ode kod plastičnog kirurga da joj složi prste, a tome je dodao da je i retardirana. Ivana mu je rekla da nije retardirana te da ima i drugih kvaliteta, da joj prsti nisu najvažnija stvar. Petra se i dalje smijala i pokazivala što joj je na Ivaninim prstima najsmješnije, dok je Mario sa strane komentirao: 'Najružnije, fuj, m.... ti j...., gle kak je gubava!'

Možda Mario misli da je fora djevojkama upućivati tako ružne komentare popraćene kočijaškim psovkama, no činjenica je da bi se toga trebao sramiti.

Pogledajte video: