NESTAŠNE DJEVOJKE

Opet pao poljubac između Simone i Ivane

21.05.2009 u 14:01

Bionic
Reading

Iako su Gotovci žučljivo demantirali razne napise o svom sudjelovanju na bilo kakvim orgijama, Simona je opet popustila napasti i odala se razmjenjivanju nježnosti sa ženom

Čini se da bi Sonja i Gianna mogle postati ljubomorne budući da se Simona s Ivanom ipak ljubi najviše. Simonica se razdragala nakon što je farmere opet uspjela navući da pokažu žar prema njezinoj karijeri.

Naime, djevojke je tražila da uvježbaju koreografiju za snimanje njezina spota, po svemu sudeći, novog hita hrvatske estrade. Tako su sve zajedno cupkale i pozirale kao da ih zaista snimaju. Simona je, naravno, bila glavna zvijezda, a Petra i Ivana su bile prateće plesačice. Jednu od uloga obećala i Dini, i to u sceni s Mercedesom dok pjeva 'zašto si mi dao Mercedesa'. Doduše, snimanje će, izgleda, biti dugo i bolno, jer Simona uopće ne zna tekstove svojih takozvanih hitova što i sama bez imalo srama priznaje.

 

 

 


Kada se Petra povukla iz performansa, Ivana i Simona su ostale same. Očito ponesene radosnom atmosferom i euforijom, odlučile su stvar zaključiti sočnim poljupcem.