BOCA ISTINE

Ivanu najviše živcira Sonja, Dino je najseksi

21.05.2009 u 11:43

Bionic
Reading

Farmeri su se odlučili malo zabaviti igrom boce istine, no da je na farmi ta igra pomalo opasna, svjedoči Ivanin odgovor

Kao da joj vrag nije dao mira, Sonja je baš Ivani odlučila uputiti nezgodno pitanje - tko je na farmi najviše živcira. Isprva oklijevajući, Ivana je naposljetku odlučila zaraditi poen iskrenosti svojim odgovorom. 'Ti, Sonja, ja ne mogu lagati', priznala je zapanjenoj vrtlarici.

Petru je Dino priupitao smatra li da je uvijek bila fer tijekom showa, na što se i Petra uspjela zbuniti. Odgovorila je da smatra kako je uvijek bila korektna prema svima. Od Sonje je pak dobila konkretnije pitanje: koji joj je najprivlačniji muškarac na farmi. 'Što ja znam, mene Mario i Dino ne mogu seksualno privlačiti, a objektivno su mi privlačni i jedan i drugi. Mislim da su svima, osim Simone, koja ima svog muža', kazala je nakon što je priznala da joj je bio privlačan i Gego. Dodala je da Dino izgleda poput Kena, dok je Simona, unatoč svom bračnom statusu i mužu koji je pazi kao gnjevni sokol, priznala da je i njoj Dino najnapetiji. Možda ga je upravo zato i stavila za slugu.