SESTRINSKA OSTAVŠTINA

Simona će gospodariti farmom u ime pravde?

18.05.2009 u 11:30

Bionic
Reading

Gianna je svoju sestricu Simonu očekivano proglasila gazdaricom, a usto joj je dodijelila i sve dukate osim jednog, kojeg se uspjela dočepati Ivana Paris

'Budući da je Simona gazdarica, ja ću najvjerojatnije biti sluškinja', krenula je istog časa Petra sa svojim kalkulacijama. Svoje strepnje za ovaj tjedana podijelila je s Ivanom i Sonjom iako je do jučer šurovala preko plota upravo sa Simonom, pritom Sonju posprdno nazivajući 'Šonjom'. Kako god bilo, Petra se sad domislila da ipak ne želi biti pošteđena, već da joj duša vapi za poštenom igrom(!).

Simona je pak odlučila svoj drugi gazdinski mandat iskoristiti za uspostavu pravne farme najavivši odlučno da će vladati u ime pravde. No kako je i Simonica samo gospođa od krvi, mesa i silikona, tako je ipak krajičkom svojeg dobroćudnog srdašca ipak zadrhtala budući da je s Petrom (više ni mi ne razumijemo zašto) raspravljala o tome je li možda kucnuo čas da krene u osvetnički pohod na Bub(ij)a Graditelja. 'Ja nisam dobra s Dinom i ne mogu doći do njega i ulizivati se. Ja još uvijek ne vjerujem Dini, on se ponašao prema meni kao da sam stara šlapa!' rekla je, priznavši da joj je njezina 'sestra' Gianna punila glavicu s idejama o osvećivanju Dini. 'Gianna mi je rekla da se imam priliku osvetiti, no ja sam je upozorila da je to jako ružno, jer ja ne želim svađe!' prepričala je Petri.

Hoće li od pravde Gotovčevih (ili barem njihove jedne polovice) nadrljati šljaker Dino, klanodrška Petra ili netko sasvim treći, saznat ćemo uskoro.