NOVI POREDAK

Petra glumi Simoninog odvjetnika

16.05.2009 u 13:18

Bionic
Reading

Još je jedan petak iza nas, još jedan farmer manje, a pred nama još jedno iščekivanje novog gazde. Sudeći prema proteklim događajima, nova bi gazdarica po svemu trebala biti Simona, a čini se da je borba za njezinu pažnju već počela

Petra je svoje farmerske dane provela prilično tiho. Da nije bilo neočekivanih ekscesa, svađe sa Sonjom i emocionalnog sloma zbog stanovitog Umka, rekli bismo da je nevidljiva. Nijednom Petra nije točno dala do znanja s kime je na farmi dobra, a tko joj ide na živce, no vješto se prilagođavala novonastalim situacijama iz tjedna u tjedan, te tako izbjegla biti sluškinja ili duelistica kroz cijelu sezonu.

Kako je sinoć farmu napustila Gianna, Simona je ipak ostala na farmi i može se očekivati da će, kao Giannina 'sestra', biti i nova gazdarica. Petra je odmah krenula u akciju i stala Dini i farmericama obješnjavati da se Simona osjeća isključenom te ih nukati da joj kažu da to nije istina. Ivana, koja je Dini već rekla za Simonine sumnje, indiferentno je gledala Petru, a kasnije joj i prigovorila: 'Kad si ti u jednom trenutku rekla: Ja sjedim ovdje zato što hoću biti sa Simonom, a ne zato da me izabere za drugog duelista, to mi je bilo odvratno.' Petra je na te Ivanine riječi, začudo, ostala bez teksta, a kasnije je dodala da to ne želi više komentirati. Očito je Ivana prozrela Petrinu igru i dala joj to do znanja. Tu rečenicu smatra odvratnom jer je sumnjivo da se Petra konstantno opravdava i ističe da je ona Simonina prijateljica.

Bilo bi više nego zanimljivo da nas Gianna ipak iznenadi izborom gazde, pa da umjesto Simone izabere upravo Ivanu, za koju je i istaknula da je najviše cijeni, te da vidimo u kojem će smjeru tada Petra okretati glavu.

Pogledajte video: