OPSTANAK 'KLANA'

Vesela petorka napokon sama

15.05.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Čini se da preostali farmeri napokon mogu uživati u prirodi na suncu budući da nije ostao nitko tko bi ih mogao ometati u zabavi

Budući da već neko vrijeme farmom i oko nje kruže priče o tome da određeni farmeri tvore svojevrstan klan te da su se od početka međusobno štitili, ne možemo ne primijetiti kako se odlaskom Simone i Gianne u izolaciju situacija na farmi odjednom pretvorila u onakvu kakva bi i trebala biti. Ivana, Petra, Dino, Mario i Sonja izgledaju kao da su napokon na miru, a za stolom su bezbrižno razgovarali o tome kako bi mogli izgledati posljednji dani na farmi.

Uz šalu i smijeh, zaključili su da će najteže biti onome tko u petak ispadne, a u posljednju subotu će se morati vratiti zajedno sa svim farmerima. Ivana misli da će ona biti te zle sreće, pa se nazvala baksuzom. Sjetili su se da je Petra jedina koja nije bila sluškinja, potom su kroz šalu pretresali neke zgode u kojima su se na farmi našli. 'Slatko, malo, zbunjeno', opaska je koju je Dino nabacio na jedan njezin komentar.

Pogledajte kako je izgledala opuštena atmosfera takozvanog farmerskog 'klana':