ŽELE VAN

Simona i Gianna ne mogu više na farmi

12.05.2009 u 10:42

Bionic
Reading

Baš kao i prošli put, Simonino je raspoloženje naglo klonulo, depresivna je i želi van. Njena 'sestra' Gianna slijedi je u svemu, pa tako i u jakoj želji za izlaskom

Fali joj Ante, fali joj dijete, želi još jedno dijete, farma jednostavno nije za nju. Simona je svojim farmericama ispričala koje je sve obaveze čekaju vani, a između ostalih, to su sestrina firma i planiranje još jedne trudnoće. Simona bi, naime, baš voljela opet zatrudnjeti i imati još djece, a za potomke je smislila i imena: David i Magdalena.

Kad je Simona iznosila svoje planove, Gianna, njezina vjerna sljedbenica, kimala je glavom i ponavljala: 'I ja! I ja!' Tako je i na Simonino: 'Baš želim još jednu bebu!' rekla: 'I ja!' Simoni pak se ne sviđa Giannina ideja da ode s farme jer će je ona, kad ode, postaviti za gazdaricu i uljepšati joj zadnje farmerske dane. Čini se da su dvije prijateljice ujedno i sluškinjice ovaj tjedan. Sad dane provode svađajući se koja će prije izaći van. Simona je, čini se, vrlo odlučna u svojoj namjeri da izađe, usprkos Anti i usprkos željama gledatelja koji su za povratnicu izabrali upravo nju.