NOVI KUHARI

Dino i Mario odlično se snalaze bez žena

10.05.2009 u 22:29

Bionic
Reading

Da bi na farmi mogli ostati sami i da im ništa ne bi falilo, dokazali su Dino i Mario kuhajući ručak. Djevojke su im, doduše, malo pripomogle savjetima, ali dečki su pokazali da se i oni snalaze s kuhačom

Tradicionalno muškarce na farmi snađu teži i prljaviji poslovi kao što su čišćenje štale, piljenje drva, uklanjanje izmeta iz WC-a i slično. Žene se uvijek uvuku u kuhinju, za to mjesto dobro se i počupaju, a kad jednom zasjednu na tron glavne kuharice, ne miču se. Farmerice, osim što mnogo manje fizički rade, uspijevaju i gnjaviti svojim žalopojkama o tome kako kuhati za toliko ljudi nije lako. Ali da to može svatko - dokazali su im danas Mario i Dino.

Uz malu Ivaninu pomoć, Mario je uspio čak i razvući tijesto, a pritom je glumio da je pizza majstor. Dino se baš i nije laćao kuhinjskih pomagala, no na svog je prijatelja bio ponosan. Ne čudi što su se njih dvojica baš u ovo vrijeme našla u kuhinji jer farmerice su se uputile u Zagorje, tako da ih cijeli dan nije bilo doma te su se za ručak morali pobrinuti sami.