PETRA I IVANA

'Ne da nam se natrag u civilizaciju!'

08.05.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Farmeri su raspravljali o tome koliko će im farma nedostajati, a čini se da će nekima od njih nedostajati više no drugima

Farmeri su se međusobno zapitivali: 'Znate li kako će nama biti teško kad budemo odlazili?' osvrnuvši se na uvjete života na farmi sad i na one koje su imali kada su tek došli. Vlastitim trudom su si podigli standard, uredili farmu i od nje stvorili dom. Gianna je prepričala kako su ona i Mario komentirali težak život na farmi, pa joj je Petra poučno rekla da ima ljudi koji žive i puno gore od njih.

 


'Lako se naviknuti na lijepe uvjete života, na bolje, ne može svatko ovo izdržati', misli Gianna, no nije objasnila kako ona inače zamišlja život i opstanak izvan urbanih sredina. Petra je pak zaključila da se njoj u 'civilizaciju' uopće ne da vraćati, dok je s najviše sentimentalnosti govorila Ivana. 'To i je j... stres. Al' meni je gušt! Je l' vi meni vjerujete da se ja, kad ujutro ustanem, otvorim vrata i izađem na sunce, osjećam kao doma?' objasnila je Ivana, dodavši da joj se nikako ne ide kući, jer neće više vidjeti konjiće. Meni je drago kad stanem u go..., ma sve mi je drago!' završila je svoj hvalospjev farmi.