TIJESNA BORBA NA VIDIKU

Sonja izabrala Marinu za drugog duelista!

07.05.2009 u 18:00

Bionic
Reading

Budući da će se sutra u areni na suprotstavljenim stranama naći dvije žene, možemo samo nagađati kako bi tijek borbe mogao izgledati

Iako je Sonja s Marinom provela 'najbolje i najintelektualnije razgovore' na farmi, ipak je nju odlučila nominirati. Iako o Marini načelno ima dobro mišljenje, čini se da je Sonju jako razočaralo to što je Marina imala svoje prste u Simoninom odabiru Sonje za sluškinju. Nadalje, čini se da Marina zna pretjerati jadikujući o financijama te predstavljajući se kao žrtva. 'Jako me rastužilo kad si rekla da ja imam plazmu doma, a ti želiš jednu isto takvu, pa ćeš ostati onda dulje, a ja neka izađem’, rekla joj je Sonja, na što se Marina branila da je govorila metaforički.

Budući da joj je Marina stalno upadala u riječ, Sonja je isto tako uzvratila s par rečenica: 'Možda imam plazmu, ali sam je zaradila sama. Nikad od svojih roditelja nisam tražila ništa, preko kreveta nisam dobila ništa u životu i ja ću se sad boriti zato što su mi roditelji napisali pismo i želim si dati šansu, zato ću uzeti tebe!' Sonja je priznala da je pomišljala i na napuštanje farme i na različite druge opcije, sve dok nije pročitala ohrabrujuće pismo svojih roditelja. No Marina joj je najavila da se misli boriti, a ona kao drugi duelist ima pravo odabrati borbu. Hoće li birati znanje (a zna se da Sonja po čitave dane lista almanah) ili pak neku fizičku disciplinu, saznat ćemo tek sutra.