TKO JE OVDJE LUD?

Simona i Marina u pijanom zagrljaju

07.05.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon što su se krvnički posvađale, farmerice su se ponapijale pa su pod utjecajem alkohola padale jedna drugoj u zagrljaj. Simonina i Marinina svađa je zaboravljena, a zajednički jezik pronašle su u pjevanju narodnjaka

Čini se da su narodnjaci i alkohol dobitna kombinacija koja na farmi rješava sve probleme. Nakon samo nekoliko sati od brutalne svađe, Marina i Simona su se u kuhinji za stolom grlile dok je Ivana zavijala na biciklu. S njima je bila i 'nesvrstana' Petra Maroja. Simona se, po starom običaju, napila najviše od svih pa je u kameru pozdravljala Antu i svog najboljeg frenda Juru. Ne znamo podnose li ostale farmerice alkohol bolje od gospođe Gotovac ili pak Simona pije više od svih, jer u jednom se trenutku činilo da će pijana pasti pod stol.

   tportal.hr

Nakon što se ispjevala i time ne baš uveselila naše slušne organe, Ivana je imala monolog o sebi i svom ponašanju. Mudro je zaključila da je ona na farmi pokazala sve svoje, da se vidjelo što se trebalo i više od toga. One koji misle da nisu grešni pozvala je neka bace kamen.