MARININ IZBOR

Ivana je najvrednija, a Simona najmudrija

02.05.2009 u 11:31

Bionic
Reading

Od farmera koji su raspravljali o sinoćnjem dvoboju doznajemo što bi se dogodilo da je Marina jučer napustila farmu

Što se tiče Ante, Marina je nakon svih teških uvreda koje joj je on nanio izjavila: 'On zna da se ja znam zezati, ali ja sam bila umorna. Ja sam dva mjeseca tu. Ja sam umorna. Ja sam morala izaći iz svog umora i svega da mogu biti vesela s njim i na njegovoj valnoj duljini. Ja sam to sve isfurala, ali ja sam sad još umornija'.

 


Farmeri su za stolom zaključili da Petra, Gianna i Mario još nisu bili sluge. Za Marija je rekla da je on bio duelist, no povlašten, s čime se Mario nije složio. Po njemu, da je s Gegom zaista završio u areni, potonji bi išao na krv. Sonja, Simona i Ivana su prošle sve tri faze farmerske hijerarhije, one su se našle i u ulozi sluškinja i gazdarica i duelista. Gianna i Marina pak nijednom nisu bile gazdarice, što je Marina komentirala: 'Mene je baš briga. Meni je to previše borbe'.

 


Simona je pak otkrila što bi bilo da je Marina ispala – gazdaricom bi postala upravo ona, unatoč prošlotjednom krvljenju kojem smo bili svjedoci. Marina je rekla da bi Dino i Mario naslijedili po jedan dukat, a Ivana preostalih deset zato što je upravo ona najvrednija. Simona bi pak bila gazdarica, jer je najmudrija, a to bi ujedno bila kazna za Ivanu. 'I ako ne naučiš nešto iz toga…', didaktički je zaključila Marina, dodavši da joj je, sve u svemu, bilo lijepo, no da se ipak umorila.