DRUGI DUELIST ANTE:

A zakaj mene biraš?

30.04.2009 u 15:20

Bionic
Reading

Iako se već danima govorilo da će sebi za protivnika Marina zasigurno uzeti Antu, do službene je potvrde te spekulacije došlo na farmerskom sastanku

'Prvi duelista, drugi puta', oponašala je Marina pad klape za još jednu epizodu borbe u kojoj će se naći već sutra navečer. 'Bilo bi ono, kao, dugo sam razmišljala... Nisam dugo razmišljala. Za drugog duelista moram izabrati svog velikog frenda... Antu!!!' bez previše je okolišanja rekla Marina, poštedjevši tako i farmere i svekoliko gledateljstvo priča o tome kako je to težak izbor itd.

Ante je na njezine riječi kao iz topa ispalio 'Mene? Mene biraš?! Zakaj mene biraš?' kao da nije baš očekivao da će Marina ispuniti svoje obećanje da će ga izabrati ako je ne prestane vrijeđati po cijele dane. 'Nervozan si, stalno hodaš tamo okolo. Bolje ti je da ideš van, imaš svoju firmu', kratko mu je rekla Marina. No kada je Ante pitao kako zna da će baš on izgubiti, rekla je: 'Ja znam. Zato što ću ja naštrebati, vidjet ćeš!' Iako je Marina već dokazala da može naštrebati dosta toga, Gotovac je za sutra najavio borbu rukama i nogama.