RAT U KUHINJI SE NASTAVLJA

'Dok sam ja bila u kuhinji, svaki dan smo imali juhu!'

29.04.2009 u 11:28

Bionic
Reading

Iz jednostavnog razgovora u kojem su farmeri dogovarali što bi mogli kuhati za ručak, došlo je do potencijalno zapaljive situacije između nove i stare kuharice koje nikako ne mogu pomiriti svoje kulinarske koncepte

Dok su dečki izglasali da bi htjeli pizzu, Marina je predložila da se skuha i juha da dostupno povrće iz vrta ne bi propalo. Krenulo je po zlu kada je dodala da juhu imaju tek jednom tjedno, za razliku od vremena kada je ona bila kuharica u kojem su juhu na jelovniku imali svaki dan.

Gianna na ovo lagano prozivanje nije ostala mirna. 'A da ti, Marina, uđeš u kuhinju? Ja bih voljela izaći van!' pomalo je sarkastično dobacila Gianna. 'Ne, hvala! Ne znam zašto je to tako teško, sjediš na mjestu i rezuckaš i gotovo! Ja ostavim sve svoje poslove pa imamo juhu jer rezuckam tu dva sata! Ja danas nemam vremena. Pa mogu jednom tjedno jesti juhu!' u dahu je izrecitirala Marina. Gianna je rekla da će juha biti sutra, no Marinu to nije zadovoljilo pa je pitala zašto sutra, kada može biti danas.

'E, pa zato što se meni danas to ne kuha! Imaš problema s tim?' bacila je rukavicu već spremnoj za borbu Marini. 'Da, imam problema s tim!' bila je, naravno, Marinina replika, na koju joj je Gianna rekla da onda neka kuha sama. Marina ju je tada, čini se, s razlogom prozvala da kakav je to način, reći da se njoj danas ne da kuhati. Čini se da je Marina, htjela to ili ne, već danima u žiži svih većih i manjih svađa na farmi.