OTKRIVENO JE

Tanja Jovanović ukrala je Petrinog dečka

24.04.2009 u 21:33

Bionic
Reading

Tko je tajanstveni Umku, još uvijek nismo saznali, no Nova TV konačno je pustila snimke u kojima se vidi da je Petra od Ante doznala svu istinu iz vanjskog svijeta i da je cijela parada nakon toga bila samo nemogućnost suočavanja s istinom. Istina je, dakle, samo jedna - Tanja Jovanović u vanjskom je svijetu zavela Petrinog dečka

Petra od Antinog ulaska zna da ju je njezin dragi otpedalirao zbog Tanje Jovanović. Iako je postavila pitanje 'koja Tanja', ubrzo se suočila s okrutnom činjenicom da ju je njen dragi napustio zbog petljanja s Marijem, a što je najgore od svega, završio je u zagrljaju njene bivše cimerice Tanje. Saznanje o tomu uzrokovalo je cjelodnevno ridanje, a kasnije i pijanstvo, pri čemu su pale vrlo teške riječi. Osim što joj je Ante skresao istinu u lice, Simona je Petri dolila ulje na vatru. Rekla joj je da su Umku i Tanja zaljubljeni i da je to to.

Ante je na kraju upitao Petru bi li se 'i ona udala za Umka', na što je Petra odgovorila potvrdno. Tada je Ante rekao da će je onda razapeti, misleći na Tanju Jovanović, te se kao pravi šerif ponudio da riješi stvar.

Tanja je i sama javnosti priznala da je s dotičnim gospodinom, a na Petrine ispade samo se smijala. Rekla je da je Petra očito krivo shvatila cijelu priču i zabrijala da je u vezi.

Razvoj događaja pogledajte u foto priči:

   tportal.hr
   tportal.hr
   tportal.hr
   tportal.hr
   tportal.hr
 
 tportal.hr
   tportal.hr
   tportal.hr