ZA LJEPOTU RISKIRA SVE

Simona forsira trbušnjake unatoč herniji?!

24.04.2009 u 14:30

Bionic
Reading

Simona ne odustaje od borbe za vitku liniju i savršeno tijelo pod svaku cijenu. Iako je i sama rekla da od trudnoće ima problema s mišićnim tkivom na trbuhu, forsira vježbanje 'jer ne želi biti debela'

Simonica se sama požalila da je stravično bole trbušni mišići nakon što je odradila nekoliko serija trbušnjaka, a u jednome trenutku nije mogla ni ustati iz kreveta. Cure su joj rekle da zbilja ne bi smjela toliko forsirati, no ona se požalila kako ne bi htjela imati šlaufove oko struka.

Kada je, nagnuvši se unazad, pokazala kako joj se oko pupka stvara procijep u abdominalnim mišićima, Marina joj je postavila dijagnozu. Ona drži da je riječ o pupčanoj herniji, od koje je i sama patila nakon poroda. Kada je Simona čula da nakon operacije ne bi smjela vježbati barem šest mjeseci, bila je prilično uznevijerena. Cure su je pokušavale uvjeriti da, s obzirom na svoj problem, ne bi trebala tako temperamentno vježbati baš trbušnjake te da bi joj Mario mogao pokazati neke vježbe koje bi joj bile primjerenije. No Simonica je priznala da je za druge vježbe previše lijena.

Zanimljivo je da joj je Ante nakon toga rekao da ne bi smjela pretjerivati, iako je on i tjera na sumanuto vježbanje kako bi održala liniju. Ante je svoje promjene mišljenja opravdao rekavši da se nije sjetio da mu žena ima kilu.