VIŠE NISMO NI OČEKIVALI

Ante: 'Od tih sam knjiga čitao jedino Šegrta Hlapića!'

24.04.2009 u 09:58

Bionic
Reading

Iako nitko zapravo ne misli da bi u znanosti trebali participirati i celebrityji, neki od njih pak bez imalo problema priznaju da se u svom intelektulnom razvoju nisu maknuli od školske lektire (i to one propisane za niže razrede osnovne škole)

Ante i Ivana su razgovarali o proučavanju almanaha za dvoboj znanja. Ivana se pohvalila da je cijeli već prošla dok je bila u kućici za izolaciju. Ante joj nije vjerovao da je u jednome danu i noći uspjela naučiti 160 stranica, koje je on jedva uspio pročitati. 'Ti kao da si tri faksa završila', malo se zaletio Ante. 'Ja kako čitam, tako pamtim. Zato sam i prošla faks s pet nula i zato i jesam na magisteriju', odgovorila mu je Ivana, a Ante joj se odmah i ispričao.

Priznao je da on nikada nije bio za to te da je 'od tih knjiga pročitao 'Šegrta Hlapića' i 'Vlak u snijegu''. Što je točno mislio kada je rekao 'od tih knjiga', nije sasvim jasno. Dodao je da je kao mali čitao Alana Forda i Mikija Mausa. Opravdao se da nije mogao toliko čitati, jer onda ne bi ništa zaradio.