SIMONA PRIJETI MUŽU

'Ja idem van pa ti zarađuj!'

24.04.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Ante je prije spavanja svoju Simonicu nečime razljutio, tako da je ona, dok su svi farmeri ležali u krevetu i neuspješno pokušavali zaspati, držala rasrđeni monolog koji je prvenstveno nasmijao i Antu i druge farmere

'On mene osuđuje jer spavam! Sram te bilo!' grdila je Simona Antu, na što se on samo smijao. 'Samo se ti smij, jako smiješno', rekla mu je, podsjetivši ga na općepoznatu istinu da, tko se zadnji smije, najslađe se smije. Rekla je i da će se ona smješkati kad ode s farme. 'Pa ti zarađuj, budi na farmi, a ja van', dodala je srdita Simonica.

Ivana se pritom prišmajhlavala Dini koji ima krevet do njezinog. Kad je zamolila da prva osoba koja se probudi ujutro probudi i nju, Simonica je inspirirano rekla: 'Da, ljubavi, to ti je Antiša Gotovac. On ti se uvijek probudi prvi. On je k'o baba, uvijek sve zna.' Dodala je i da mu zamjera što ju je ostavio samu na zahodu, iako ga je zamolila da je čuva. Budući da joj se Ante cijelo vrijeme smijao te joj govori da ušuti kako bi mogli zaspati, ona mu je pokazala zube i rekla da neće on njoj prijetiti.

'Gianna, mogu doći k tebi?' procijedila je u jednome trenutku, a onda je počela prosvjedovati protiv Antinog šlatanja. 'Već mi je puna glava! Kod tovara ću ga dati tamo! Ja idem k svojim ovcama spavati! One će me prihvatiti i lizati od glave do pete', objavila je Simona, na što je dobila komentar da je to vrhunski užitak. Sad nas već zaista zanima bi li Simona mogla provesti noć u štali, i to bez Antiše, odnosno obožava li je njezin mužić toliko da bi je slijedio čak i onamo.