GAZDARICA PRETJERALA

Petra nastavila s vulgarnim vrijeđanjem Tanje Jovanović

23.04.2009 u 18:00

Bionic
Reading

Unatoč molbama prisutnih farmera da prestane s uvredama na račun farmerice koja je farmu dobrovoljno napustila, Petra je nastavila rafalno nizati najniže pogrdne nazive, ne otkrivajući pritom čime joj se Tanja toliko zamjerila

'Ako ti treba lova za album, ja ti dam lovu za album, jadnice! Pi… ti materina', krenula je Petra sa psovkama, zabavljajući pritom farmere koji su se manje-više samo cerekali. 'Ej, ne moraš se j… s Kerumom, ja ti dam lovu za album', aludirala je na priču za koju tvrdi da ju je sama Tanja ispričala Ivani Paris.

 


Dok se Sonja histerično smijala, očito uživajući u Petrinom performansu, Marina ju je pokušala navesti da prestane govoreći joj da su već sad svi sigurno čuli što je htjela reći te da nastavak nije potreban. 'Ja sam najpametnija od svih vas, ja govorim iskreno', lijepo im je predočila što misli o njima.

 


'Nabijem te na k….! Ej, k.…, Dubrovčanko! Ona je k….? Ne moraš se k… s Kerumom, ja ću ti dati za album', vikala je prilično nepovezano Petra. Svako malo je ustajala te se, sumanuto hodajući po sobi, derala: 'K…, k…etino!' U jednom je trenutku objasnila da se ona ničeg ne srami jer joj ima što reći: 'Htjela sam ti nešto reći, k…etino. Postoje žene i postoje k…. Tanja Jovanović je k…etina koja se j… s Kerumom zbog para. Ja samo znam da je ona rekla da je nju Kerum financirao za gaže, a ona je to nama rekla. Ja je nisam ni pitala, ona je to nama rekla.' Marina je na to ustvrdila da Tanja nije jedina.

 


Nakon što ju je nekoliko puta nazvala gnojem, nastavila je svoj nimalo rafinirani monolog: 'Neću se sramotiti zbog tebe, gnoju smrdljivi iz Dubrovnika! Meni će na svadbi svirati Dubrovački trubaduri, dok ćeš ti sjediti i slušati, smrdljivice jedna smrdljiva. A gdje će ona biti – nigdje! A kad ja uplovim u dubrovačku luku! Ja idem sljedeći petak van! Ja ću izaći samo iz jednog razloga, ne zato što se meni ide van, nego zato da k…etini koja se j… s Kerumom pokažem tko je gazda! Ja sam gazda, k…o!'

 

Cijeloj su sceni prisustvovali Sonja, koja je ili šutjela ili se histerično smijala, Ivana koja se baš i nije oglašavala, Jurica koji je samo prebirao po gitari te Ante i Marina. Oni su je prilično bezuspješno pokušavali nagovoriti da prestane, a Ante joj je čak rekao da joj i nije pametno govoriti protiv poduzetnika. Petra je izjavila da joj se j… za njih oboje te je tražila da Ivana ponovi što joj je Tanja povjerila. 'On je njezin dobar prijatelj i on joj posudi novac kad joj treba', rekla je IVana, a Petra je rekla da ona ni ne tvrdi ništa drugo, nakon što je četvrt sata sipala najgore uvrede na račun farmerice iz Dubrovnika.