S ANTOM NEMA ŠALE

'Simona, stvarno ćemo se posvađati!'

22.04.2009 u 20:00

Bionic
Reading

Da je Ante šef parade, to je jasna stvar. On obožava svoju ženicu i sve bi za nju učinio, no kad mu se ne svidi ono što ona eventualno ima za reći, priča krene u malo drugačijem tonu

Prisjetimo se da je Simona na farmu drugi put prilično nevoljko ušla, a Ante se pak stalno poziva na osjećaj dužnosti koji im nalaže da svoju 'gažu' na farmi odrade do kraja. Za ručkom je tako Simona objašnjavala kome će ostaviti svoj dukat kada izađe. Ante je na to rekao da ona van izaći neće, na što je Simonica rekla da ona u četvrtak ili petak mora biti vani.

'Nema šanse, ljubavi, sa mnom se nemoj zaje... Simona, sa mnom se nemoj zaje..., zadnji put ti to kažem', jezivo mirnim joj je glasom rekao Ante. 'Mene nitko ne može prisiliti da budem ovdje', pokušala se opravdati Simke. 'Gle, tak' se ne možemo razgovarati, riječ je riječ. Simona, stvarno ćemo se svađati. Nemoj mi to raditi jer se onda svađamo bezveze', lijepo joj je rekao suprug, a ona ga je isto tako lijepo i poslušala. Samo nekoliko trenutaka kasnije Ante je svoju ženu opet gledao zaljubljeno i pitao je voli li ga. 'Simonica moja sveta', tepao joj je, a Juri je priznao da je ona 'jača od njega sto puta'.

Kako baš ne bi sve ostalo na njegovim riječima, Simonica ga je upozorila da je ona svašta vidjela i čula, aludirajući na poruku koju je vidjela na njegovom mobitelu. Ante joj je čak priznao da je ona i po tome mnogo pametnija od njega. Kao što je prethodno podijelila s Petrom i Giannom, Ante joj je priznao kako zna da je Tanja zaljubljena u njega, da bi potom našla i poruku koja počinje s 'ljubavi'. 'Sada on mene radi idiotom, a ja znam cijelu situaciju', jadala se Simona, prepričavaući kako je čak i nazvala Tanju s njegovog mobitela, koja joj je pak rekla da joj je tako htjela poželjeti sreću. 'Aha, imaš i moj broj, pa možeš i meni poslati', rekla joj je Simona, koja ionako ne trpi da se oko Ante motaju žene, pa bile to i njihove sustanarke s farme. Njeno je pravo da kao i svaka druga supruga brani svoju bračnu sreću, što god ona pod time podrazumijevala.