POMIRENJE

Mario i Gotovci zakopali ratnu sjekiru

22.04.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Par sati nakon jučerašnjeg obiteljskog sastanka na kojem je došlo do žestoke svađe, a zamalo i do tučnjave, Mario i Simona su popričali o odnosima u kući i riješili razmirice. Nedugo nakon toga, Mlinka se pomirio i s Antom

Mario je došao do Simone koja je u spavaonici radila ogrlice, spreman da mirno popriča s njom dok psa čuvara nema u blizini. Objasnio joj je da nema govora o separaciji njega i Dine Bubičića, nego da je razlog kroničan umor. Naglasio je i da Ante bez razloga napada Dinu, s čime se složila i Simona, koja Dinu doživljava kao brata.

'Ja nemam ništa protiv tebe ni protiv njega, dapače, meni je drago što ste se vratili i unijeli zeku-peku. Poanta je da nam bude lijepo, ovo je show, nije mjesto da se tu fajtamo', govorio je Simoni koja je u jednom trenutku počela i plakati. Rekla mu je da joj se čini da odbacuju Antu i ne žele se s njim družiti te da joj je bilo jako teško gledati Marija kako urla. Dodala je da se ona uopće nije htjela vratiti i da misli da je ugrozila klan Dino - Petra - Mario. Mario joj je još jednom objasnio da klanova nema i da su oni glasali za Antu jer su htjeli da ponovno unese zezanciju u kuću.

Nakon što je riješio stvar sa Simonom, uputio se u kuhinju do njenog supruga koji je također bio u pomirbenom raspoloženju. Najprije kvartovski pozdrav, zatim isprika i o svađi više nije bilo govora. Ante je rekao da su obojica 'malo zabrijali', ali da je sad sve zaboravljeno, dodavši da se pomirio i s 'kompićem', misleći vjerojatno na Dinu.

Pogledajte video priloge: