ANTE MARIJU:

'Bježi tamo, nakazo debela!'

21.04.2009 u 17:20

Bionic
Reading

'Smanji ton kad pričaš s mojom ženom! Šta je? Ma daj, bježi tamo, ma daj, sjedi dolje! Nakazo debela', riječi su kojima je Ante počastio Marija Mlinarića nakon što se ovaj pobunio protiv nerada bračnog para Gotovac. Na to se Mario digao od stola i umalo se potukao s Antom

Na obiteljskom sastanku došlo je do okršaja između Ante Gotovca i diva Marija Mlinarića koji je umalo završio tučom. Ante se nije ustručavao izazivati ga usprkos činjenici što je Mlinarić gotovo dvostruko veći od njega. 

Cijelu je situaciju zakuhala Simona, zabrinuta zbog osjećaja da su ona i njen mužić na farmi nepoželjni. Mario joj je na to prigovorio zbog posla, no usred rečenice prekinuo ga je Ante rekavši mu neka se pristojnije obraća njegovoj ženi. Mario se nije stišao niti je ustuknuo, već je Gotovcu rekao neka začepi.

Obojica su povisila ton i kad nisu mogli naći zajednički jezik digli su se od stola i prijetili si međusobno kao da će se potući. Iako je Mario fizički jači od Ante, ovaj se prema njemu odnosio kao prema nekome koga će vrlo lako ušutkati. Usput ga je izvrijeđao, rekao mu da je debela nakaza i neka bježi.

Farmeri i Kocka uspjeli su spriječiti incident, a Marina je od stresa proplakala.

Pogledajte video: