BORISOVA OSTAVŠTINA

Petra je nova gazdarica!

20.04.2009 u 12:30

Bionic
Reading

Boris, koji je u petak napustio farmu na žalost gotovo svih svojih kolega, u svome je pismu oporučno podijelio dukate te imenovao Petru novom gazdaricom

Kocka je okupio farmere oko stola kako bi im pročitao Borisovo pismo, u kojem je opisao samo pozitivna iskustva s farme. Dukate je ostavio Mariju, Petri i Dini da ih razdijele među sobom, a to je učinio jer bi ih on sam želio vidjeti u finalu.

Kada je obznanjeno da je Petra nova gazdarica, ona je priznala da mu je 'lijepo rekla da ne želi biti gazdarica', a Marina je komentirala da je znala da će Boris upravo Petru odabrati za ovu elitnu funkciju. 'Jesam ti rekla', krenula je Marina u pohod osvajanja nove gazdarice, srdačno je tapšući po ramenu. Ostali su se farmeri pomalo zbunili Petrinim imenovanjem. Dok su jedni bili u nevjerici, drugi su pak govorili da se to moglo pretpostaviti.

Petra je preko Kocke dobila i poklon od kuma, što ju je veoma iznenadilo. Isto tako, Petra nije mogla, a da ne zahvali Borisu na svojoj novoj ulozi, pa je za kraj rekla: 'Boris, hvala!' Kocka je pak Petri napomenuo da Simona i Ante već mogu biti odabrani za sluge, naravno, samo ako to nova gazdarica želi. Hoće li ona tu mogućnost odmah i iskoristiti, tek ćemo vidjeti.